
سلام به زیبایی بهاری که در پیش داریم؛ راستی! آیا می دونین چند نفر از مردم، تو سال آینده خوشحالند و چند نفر نه؟ امید! باید چی کار کنیم که در سال جدید خوشحال باشیم؟
(سمیه از مشهد)
امید: سلااااام به همگی؛ امروز قبل از اینکه بحث رو بخوام شروع کنم، وقتی تو ذهنم اطلاعاتی رو که دراینباره داشتم، مرور کردم می دونین با خودم چی گفتم؟ اینکه چقدر بحث تقدیر الهی بحث مهمیه! اینکه چقدر آشنایی با این بحث، می تونه مسیر زندگی و سرنوشتمون رو تغییر بده. چقدر تو آرامش ما تاثیر گذاره و.... وقتی تنور بحث داغ شد و با کمک همدیگه، کلی دراینباره بحث کردیم، حتما حرفای منو تایید می کنین! به یه کم زمان نیاز داریم!
******
سلام امید؛ می شه کتاب هم اندیشان چاپ بشه؟
(کیوان ابراهیمی از شاندرمن روستای بی تم)
امید: یه چیزایی تو این مایه ها همیشه ذهنم رو مشغول کرده؛ ولی برای شروع باید با یه مجله الکترونیکی کارمون رو شروع کنیم.
******
سلام؛ می گما بدجوری جای پیام خالیه؛ یه کم که فکر می کنم اشکم در میاد! یادش بخیر! روح پیام شاد!
(محبوبه بلباسی)
******
وااای! اونقدر عصبانیم از این غولایی که تلفن همراه رو وارد بازار کردن! تو مهمونی مثلا جمع شده بودیم واسه دیدن هم! یکی داشت با گوشی بازی می کرد؛ یکی باهاش حرف می زد؛ یکیم پیامک می داد؛ آقا دیدم تنهام و چون نمی خواستم تحت تاثیر اجتماع باشم یکی از بچه های یه ساله رو برداشتم بردم حیاط کلی با هم سرگرم شدیم!!
(رومینا)
******
سلام ب همه؛ در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یک ساله باشید که وقتی او را به هوا می اندازید می خندد؛ چون ایمان دارد که او را خواهید گرفت!
(نسرین، 21، مسجد سلیمان)
امید: وقتی این هفته واحد "تقدیر الهی" رو بگذرونیم، اینجور جملات، برامون معنای بیشتری پیدا می کنن. بهتر می فهمیمشون! ببخشید که نوبت اول امروز کمه!
******
سلام؛ نمی دونم امید پیاماتونو درمورد خداحافظی پیام درج نکرد یا اینکه شما هیچ حسی درمورد رفتنش نداشتین؛ ولی من راستش رو بخواین روز چهارشنبه با خوندن متن خداحافظی پیام زدم زیر گریه. انگار کسی از خونواده خودم داشت می رفت. هرچند پیامو هم ندیدم؛ ولی خب ما اینیم دیگه!
(آوا، ۲۰ ساله)
امید: اتفاقا هم اندیشان براش سنگ تموم گذاشتن. حتما هم "پیام" می خوندشون؛ ولی به نظرتون زیاد درج شدن اینجور پیامک ها باعث تحریک احساسات دوستانمون و بازی با روحیه اون ها نمی شه؟! اینجور وقت ها باید آدم ها رو آروم کرد نه اینکه داغ دلشون رو تازه کرد!
******
سلام امید!
نباشد گریز از قضا و قدر
فراوان رسد بنده را بی خبر...
(یه هم اندیش از زنجان)
امید: اتفاقا این هفته می خوایم با راه های گریز از قضا و قدر آشنا بشیم. خوبی بحث این هفتمون همینه. کلی بهمون آرامش می ده. ببینین! بحثی که هست اینه که: جزء جزء زندگی ما مقدرات هستند؛ یعنی توسط پروردگار عالم، تعیین می شن؛ ولی از طرفی هم خداوند اراده ای به انسان داده که بتونه رو اون ها اثرگذار باشه. جالبه که حد و حدود همون اراده رو هم باز خداوند تعیین می کنه؛ ولی به هر حال نتیجه اش اینه که هر کسی اراده ای داره که می تونه رو مقدرات زندگیش تاثیر بذاره و این خیلی جای شکر داره؛ البته خودتون خوب می دونید که رو همه مقدرات نمی شه اثرگذار بود که مفصل درباره اش بحث می کنیم. به هر حال بخش گسترده ای از افکار، اعتقادات، آرزوها، نیت ها، اعمال و... همه و همه با اون اراده شکل می گیره و می تونه رو مقدرات، تاثیر بذاره. فردا دراین باره بیشتر بحث می کنیم. با رفتن پیام، خیلی کار دارم. به همین خاطر، پیامک های امروز کمه! فردا می بینمتون!
- مطالب پیشنهادی
- همراه با ما
- آرشیو مطالب
- موضوعات بحث شده در سال 1394
- موضوعات بحث شده در سال 1393
- بحث آزاد [7]
- پختگی و ناپختگی [12]
- بحث آزاد [6]
- کمبود محبت [8]
- بحث آزاد [6]
- به پای کسی نشستن [8]
- چرا و چگونه با خانواده همسر، صمیمی شویم [8]
- بحث آزاد [5]
- راه های نزدیکی به خدا [14]
- ترس از ازدواج [8]
- چگونه با مشکلات کنار بیاییم؟ [10]
- راه های جلوگیری از تنهایی و کلافگی خانم های خانه دار [5]
- بحث آزاد [5]
- گفتگوی موفق [5]
- گفتگوی آزاد [5]
- قضاوت عجولانه [5]
- تفاوت زن و مرد [10]
- چطور جذاب باشیم؟ [7]
- تجربه های من از کنکور [5]
- فلسفه حجاب [13]
- چرا اراده ام ضعیفه [9]
- دل به دل راه دارد؟ [5]
- نا امیدی [12]
- عاقبت بخیری [10]
- بحث آزاد [5]
- خود کم بینی [9]
- تأثیر افکار مثبت و منفی بر زندگی [9]
- بحث آزاد [5]
- بخشیدن دیگران [15]
- بحث آزاد [2]
- موضوعات بحث شده در سال 1392
- بحث آزاد [4]
- تفاوت نسل ها [10]
- تقلید از دیگران [12]
- ماهواره [6]
- تجربه های من [6]
- بحث آزاد [6]
- مهارت ارتباط با خانواده همسر [9]
- نقش هدف در زندگی [6]
- بحث آزاد [12]
- جوانهای امروزی چقدر برای تشکیل زندگی آمادگی دارند [6]
- خودشناسی [6]
- اشتغال خانم ها [11]
- بحث آزاد [16]
- چرا بعضی از افراد بد جذابترند؟ [11]
- چگونه بعد از شکست عاطفی یک زندگی شاد داشته باشیم؟ [11]
- بحث آزاد [6]
- آیا دوام عشق بعد از ازدواج یک خیاله؟ [5]
- آسیب شناسی استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی [6]
- چرا احساس تنهایی می کنیم؟ [11]
- بحث آزاد [11]
- تاثیر تغییر در زندگی [15]
- چرا احساس تنهایی می کنیم؟ [0]
- بحث آزاد [6]
- چطور استعدادهامون رو کشف کنیم؟ [10]
- فرزند صالح [9]
- بحث آزاد [6]
- جایگاه زن و مرد در دنیای امروز [11]
- عشق یک طرفه [6]
- چگونه دوران مجردی را به سلامت بگذرانیم [6]
- راه های شناخت همسر مناسب [17]
- بحث آزاد [6]
- تقدیر الهی [12]
- موضوعات بحث شده در سال 1391
- زندگی ماشینی و آدم آهنی شدن [1]
- غریزه جنسی [1]
- سرنوشت [9]
- ترک وسواس [1]
- ازدواج یا دانشگاه [13]
- همسرداری [13]
- ازدواج [40]
- کار و کارآفرینی [44]
- کنکور [3]
- کمرنگ شدن اخلاقیات [9]
- توجه بیشتر به اطرافمون [8]
- ارتباط با جنس مخالف [69]
- سوالات جلسه خواستگاری [26]
- اینترنت [2]
- توجه بیشتر به بزرگترها [24]
- چگونگی ایجاد فرصتهای ازدواج بهتر [11]
- خوشبختی واقعا چیه؟ [12]
- ریشه یابی طلاق [12]
- تلاش برای حل مشکل طلاق [14]
- راز شاد زیستن [9]
- مهارت های زندگی [12]
- بحث آزاد [44]
- اعتماد به نفس [10]
- بازگشت اعتماد به نفس از دست رفته [11]
- راهکار برای تغییر عادت های بد [12]
- تاسوعا و عاشورا 1391 [7]
- چرا با اعتقاد به آخرت باز هم مرتکب گناه می شویم [16]
- بداخلاقی [11]
- ماشینی نشدن [9]
- راه های برقراری ارتباط با دیگران [7]
- دختران پسر نما و پسران دختر نما [10]
- کنترل نگاه [6]
- وسواس فکری [5]
- تفاهم در زندگی مشترک [13]
- بحث آزاد [13]
تولد باشگاه: عید غدیر سال 1390
مدیر پیامنما و باشگاه هماندیشان:
» محمد رضا بیدگلیان (امید)
مدیر سابق پیام نما و باشگاه:
» سید مهدی جعفری (پیام)
مجری باشگاه:
» حسین تکلو
مدیر وبسایت هم اندیشان:
» حسین وفا
