تبلیغات در اینترنتclose
باقالی پلو :
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : شنبه 27 بهمن 1397 - 8:05 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 106
نویسنده پیام
afsaneh آفلاین



ارسال‌ها : 1384
عضویت: 18 /6 /1392
محل زندگی: تهران

تشکرها : 3175
تشکر شده : 4193
باقالی پلو :
مواد لازم :



باقالی پلو :



برنج ۲ پیمانه باقالی ۱ پیمانه



نمک برای خیس کردن برنج



سیر ۲ حبه



روغن و سیب زمینی برای ته قابلمه



شوید به میزان لازم



مواد لازم برای مرغ:



مرغ به اندازه مورد نیاز



پیاز ۱ عدد متوسط (اگه تعداد مرغتون زیاد بود از پیاز بیشتری استفاده کنین)



سیر ۳ حبه



فلفل دلمه ای نصف یک عدد



کره ۲۵ گرم



رب ۲ قاشق غذاخوری



نمک فلفل سیاه و زعفرون به میزان لازم



طرز تهیه:



اول برنج تونو که مثل همیشه خیس میکنین . اب را جوش آورده باقالی ها را
داخل اب بریزین و به مدت نیم ساعت بجوشه البته مرتبا تست کنین چون بستگی به
نوع باقالی هم داره وقتی باقالی کاملا پخته شده بود برنج رو اضافه کنین و
مثل همیشه که ابکش میکنین برنج رو درست کنین بعد ته قابلمه روغن ریخته سیب
زمینی را جینده و کمی از برنج رو روش بریزین بعد لابلا کمی شوید و
سیرهاتونو خلال کنین و چند تا از خلال سیر رو هم بریزین (اگه از طعم سیر
خوشتون میاد این کار باعث میشه اون بوی باقالی ازش گرفته بشه)و دوباره برنج
و شوید وسیر تا اتمام کار و بعد اگه دوست داشتین کمی آب زعفرون و کره درست
کنین و روی برنج بدید



طرز تهیه مرغ :





پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو خورد میکنین با هم مخلوط کرده بعد کره رو توی
قابلمه میندازین (وقتی مرغ رو با کره میپزین خیلی خوش طعم میشه) بعدکمی از
مخلوط پیاز و.. میریزین ته قابلمه بعد مرغها که یخشون باز شده رو میزارین
باز پیاز و.. میریزم باز مرغ بعد نمک و فلفل سیاه میریزین در قابلمه رو
میزارین زیرشم کم میکنین تا خود مرغ آب بندازه و هم اینکه بوی پیاز و سیر و
فلفل دلمه ای کاملا به خورد مرغا بره اگه حجم مرغتون زیاد باشه که کلی آب
میندازه بعد از تقریبا نیم ساعت الی ۱ ساعت که مرغا آب انداخت یه پیاز
کوچولو رو توی کمی کره و روغن سرخ میکنین بعد رب رو اضافه کرده وتفت میدین
زعفرون رو هم میریزین که هرچی زعفرون بیشتر باشه خوب مسلما مرغ خوشمزه تر
میشه بعد آب جوش تقریبا یک لیوان که باز بستگی به مرغتون و آبی که انداخته
داره میریزین و سس درست میکنین یک تا دو جوش که زد میریزین روی مرغا تا
بجوشه و غلیظ بشه .

امضای کاربر :
توکل بر خدا 
شنبه 15 شهریور 1393 - 01:56
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :