تبلیغات در اینترنتclose
پلو بندری
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : دوشنبه 28 مرداد 1398 - 11:25 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 134
نویسنده پیام
afsaneh آفلاین



ارسال‌ها : 1412
عضویت: 18 /6 /1392
محل زندگی: تهران

تشکرها : 3168
تشکر شده : 4234
پلو بندری
پلو بندری


طرز تهیهٔ پلو بندری

برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه

آب ۴ پیمان

ه فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

پیاز ۱ عدد خلال شده

سیر کوبیده ۵ حبه

ادویّه کاری ۱ قاشق چای خوری

روغن مخصوص سرخ کردن

گوجه فرنگی‌ نگینی فیله شده

کنسرو تن ۱ عدد

سبزی شامل تره،جعفری،گیشنیز،شوید،ترخ ون هرکدوم ۴۰ گرم.

روش پخت:

برنج رو ۲ تا ۳ ساعت قبل خیس می‌کنیم با آب و نمک. پیاز و سیر و ادویّه
کاری را به ترتیب در تابه‌ای حاوی روغن تفت داده سپس گوجه و نمک و فلفل و
تن را اضافه و تفت میدیم. حالا سبزی رو اضافه کرده و دو تا ۳ دقیقه تفت
داده و به همراه کره و زعفران و برنج روی حرارت زیاد میذاریم تا جوش
بیاد.در هنگام پخت یکی‌ دو بار برنج رو هم می‌زنیم و بعد میذاریم دم بکشه


امضای کاربر :
توکل بر خدا 
شنبه 15 شهریور 1393 - 01:45
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از afsaneh به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: nazanin021 &
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :