تبلیغات در اینترنتclose
بفرمائید///غذاهای محلی
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : شنبه 27 بهمن 1397 - 8:03 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 249
نویسنده پیام
a66818 آفلاین



ارسال‌ها : 6653
عضویت: 18 /1 /1392

تشکرها : 22283
تشکر شده : 15442
بفرمائید///غذاهای محلی
سلام دوستان عزیز

ماها زندگیم داره تکراری میشه و هیچ تنوعی تو نوع زندگیمون نیس پس بهتره که یه تکونی به خودمون بدیم

اینجا ما کاربرهای زیادی از نقاط مختلف کشور داریم میخوام اگه امکانش هست هرکس هر غذای محلی که بلده بیاد و اینجا طرز تهیه و پختش رو به ما اموزش بده

غذاش ساده،خوشمزه و دردسترس باشه

ممنون از لطفتون

پس دوستان اشپز لطفا بفرمایید

امضای کاربر :
بانوی نور، فاطمه جان...
شرمنده ایم که بهای حسینی شدنِ ما، بی حسین شدنِ تو بود؛
و شرمنده تر از آن اینکه، تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم...

اللهم صل علی محمد وآل محمد
دوشنبه 05 اسفند 1392 - 17:08
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 8 کاربر از a66818 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: helen & rezvan71r71 & elahe & hadiarman & mostafaa & nedaaa & negaaar & anabita &
helen آفلاین



ارسال‌ها : 1445
عضویت: 19 /6 /1392
تشکرها : 3387
تشکر شده : 3427
پاسخ : 1 RE بفرمائید///غذاهای محلی




ترشي تره :





مواد بكاررفته:



سبزي آش شامل اسفناج ، جعفري، تره، گشنيز، برنج، تخممرغ، سير ترشي، آبغوره يا آب نارنج، فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم



دستورپخت:


سبزي را پس از پاك كردن وشستن
خردمي كنيم 0 مقداري از سبزي كوكو رادرشت ترخردمي كنيم. برنج راشسته وهمراه
سبزي وآب ميگذاريم بپزد. وقتي يك ملاقه از آب آنباقي بود از روي حرارت بر
مي داريم و خوب مي كوبيم تا لعاب انداخته و له شود.سير را پوست مي كنيم و
مي كوبيم و با نمك و زرچوبه و مقداري روغن سرخ مي كنيم. تخممرغ ها را در
ظرفي مي شكنيم و باچنگال هم مي زنيم و روي سيرها مي ريزيم تا بپزند
وبستهشوند. سبزي و برنج له شده را با آبغوره يا آب نارنج با مقداري روغن در
يك قابلمه ياتابهمي ريزيم و باحرارت ملايم به طور مداوم به مدت 15 الي 20
دقيقه هم مي زنيم تا تهنگيرد و مقداري از آب آن برچيده شود. سپس سير و
فلفل وتخم مرغ را به اين مواد اضافه كرده و يك ربع ديگر هم مي زنيم و از
روي حرارت بر مي داريم. غذا آماده مصرف است. اين غذالعاب داراست
.

امضای کاربر :
کلید موفقیت را نمیدانم



اما کلید شکست این است که



سعی کنیم همه را راضی نگه داریم.

دوشنبه 05 اسفند 1392 - 17:23
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 9 کاربر از helen به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: a66818 / elahe / hadiarman / mostafaa / nedaaa / 2014 / asieh / negaaar / anabita /
rezvan71r71 آفلاین



ارسال‌ها : 12797
عضویت: 14 /6 /1391
محل زندگی: یــه جــای ســرد و تــاریـکــــــــــ ــ...

تشکرها : 20438
تشکر شده : 36028
پاسخ : 2 RE بفرمائید///غذاهای محلی
بچه ها شما آش سماق خوردین؟؟؟؟؟؟

من خیلی دوس دارم

موادشم
سماق
عدس
لوبیا
اگه خواستین نخود
پیاز
رشته
سماق رو آب میکنید چند ساعت بعد تو قابلمه اب میذارید بعدشم همه ی مواد رو باهم قاطی میکنید بعدش زیر رو کم میکنید تا جا بیفته
آخر سر هم یعنی 10 دقیقه قبل از اینکه میخاید بخورید رشته رو اضافه میکنید

امتحان کنید خیییییییییییییلی خوشمزه ست

امضای کاربر :
نـــــداری گــــدایی به رســـــوایی مــــــــــــــــــن...
دوشنبه 05 اسفند 1392 - 18:16
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 10 کاربر از rezvan71r71 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: helen / a66818 / art_andish / elahe / hadiarman / mostafaa / nedaaa / 2014 / negaaar / anabita /
shiva72 آفلاین


ارسال‌ها : 427
عضویت: 14 /11 /1391
محل زندگی: دزفول

تشکرها : 1367
تشکر شده : 1430
پاسخ : 3 RE بفرمائید///غذاهای محلی
*غذاهای محلی دزفول*
اوپیوزی ( اشکنه)

مواد لازم :
پیاز ، نان خشکیده، دانه خشک انار،ادویه (فلفل، نمک، زردچوبه)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و بعد آنرا سرخ میکنیم ، وقتی پیاز سرخ شد به آن آب و ادویه را اضافه می کنیم و نان خشکیده را تکه کرده و در آن میریزند و بعد میگذارن تا بپزد و جا بیفتد ( در ضمن میتوان بجای دانه انار ، رب انار هم اضافه کرد .


امضای کاربر :
عشق كلید شهر قلب است
به شرط آن كه قفل دلت هرز نباشد
 كه با هر كلیدی باز شود
دوشنبه 05 اسفند 1392 - 21:20
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 5 کاربر از shiva72 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mostafaa / nedaaa / a66818 / negaaar / anabita /
shiva72 آفلاین


ارسال‌ها : 427
عضویت: 14 /11 /1391
محل زندگی: دزفول

تشکرها : 1367
تشکر شده : 1430
پاسخ : 5 RE بفرمائید///غذاهای محلی
ماسووا
مواد لازم :
گوشت ، نخود ، برنج شوید وحلبه (شمبلیله) ، ماست
طرز تهیه :
اول نخود و گوشت را با هم پخته بعد یک پیمانه برنج را به آن اضافه می کنند تا بپزد بع مانند حلیم خوب کوبیده شده سپس شوید و حلبه را خورد کرده و به آن اضافه می کنند ، بعد از آن حدود یک کیلو ماست یا بیشتر رابه آن اضافه کرده میگذارند مدتی روی اجاق گاز بماند سپس سیر و پیاز داغ شده را به آن اضافه میکنند.

امضای کاربر :
عشق كلید شهر قلب است
به شرط آن كه قفل دلت هرز نباشد
 كه با هر كلیدی باز شود
دوشنبه 05 اسفند 1392 - 21:22
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 7 کاربر از shiva72 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: negaaar / hadiarman / mostafaa / anabita / sajedeh / nedaaa / a66818 /
2014 آفلاین



ارسال‌ها : 5211
عضویت: 9 /11 /1392
محل زندگی: خطه 4فصل

تشکرها : 7130
تشکر شده : 9953
پاسخ : 7 RE بفرمائید///غذاهای محلی
سلام دوستان عزیز:

لطفابگیدکه این غذامتعلق به کدام شهرباروستاست وچه فصلهایی ازسال بیشتردرست می کنند؟

مقدار موادی هم می گیدبگیدبرای چندنفر.


ممنون.



امضای کاربر :
اللهم صــــــــــــل علی محمــــــــــــــدوآل محمــــــــــــــــدوعجل فرجهم

 میشه واسه مشکلات منم صلوات بفرستید


سه شنبه 06 اسفند 1392 - 07:27
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از 2014 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: a66818 / negaaar / anabita /
negaaar آفلاین



ارسال‌ها : 1159
عضویت: 18 /10 /1392
محل زندگی: ایساتیس

تشکرها : 15126
تشکر شده : 9087
پاسخ : 8 RE بفرمائید///غذاهای محلی
آش شولی یکی از آش‌های یزدی است که در حین سادگی، خوشمزه نیز هست. در اصل چاشنی این آش، سرکه است ولی می‌توانید آن را با رب انار هم میل کنید.
مواد لازم:
سبزی: (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله) یک و نیم کیلو
چغندر: دو عدد بزرگ
پیاز: سه عدد
نعنا: خشک دو قاشق غذا خوری
آرد: یک و نیم لیوان
عدس: یک لیوان
روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: دو قاشق مربا‌خوری
سرکه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب می‌گذاریم روی شعله تا نیم‌پز شود.
بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می‌کنیم و صبر‌می‌کنیم تا کاملا بپزد.
در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کرده و به آن زردچوبه را اضافه می‌کنیم.
به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و سپس با دست، کاملا آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم چند غل بخورد.
بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و همزمان هم، خوب به هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.
نکته:
اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می‌کنیم و سپس آن را خوب به هم می‌زنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.
بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردیم، به آن نعنا داغ و بقیه‌ی پیاز داغ و سرکه را اضافه می‌کنیم (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می‌داریم) و می‌گذاریم تا چند غل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
اگر سرکه دوست نداشتید می‌توانید آش را با رب انار میل نمایید.




امضای کاربر :
:15:هی رفیقعلاقه رو باید جایی خرج کنی که یه شعوری پشتش باشه.....:15:
سه شنبه 06 اسفند 1392 - 14:46
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از negaaar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: anabita / 2014 / a66818 /
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :