تبلیغات در اینترنتclose
ترفندهای آشپزی
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : دوشنبه 28 مرداد 1398 - 11:34 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 248
نویسنده پیام
zhowan22 آفلاین



ارسال‌ها : 783
عضویت: 24 /4 /1392

تشکرها : 1209
تشکر شده : 840
ترفندهای آشپزی
هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را میسوزانید،
تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید. میتوانید مقدار
خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی
میشود.



اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است،
چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را
جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که
بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.

در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.

اگر برنج تان سوخته،
نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید،
نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن
برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.

برای پی بردن به تازگی تخم مرغ ها،
آنها را در ظرفی پر از آب قرار دهید. تخم مرغهایی که در ته ظرف قرار
میگیرند تازه هستند، تخممرغهایی که قسمت انتهای آنها به سمت بالا باشد،
زیاد تازه نیستند و باید آنها را زود مصرف کرد و آنهایی که روی آب شناورند
کهنه هستند.

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید.
سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به
دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر
میشود.

هیچگاه موزها را در یک دسته یا در کنار میوه های دیگر نگهداری نکنید.
موزها را از هم جدا کنید و هر کدام را در نقطه ای مختلف قرار دهید. موزها
گازهایی آزاد میکنند که موجب سریعتر رسیدن میوه های دیگر حتی موزهای دیگر
میشوند. جدا کردن آنها موجب تازه نگه داشتن آنها به مدت طولانیتری میشود.

برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی های درون گونی، یک عدد سیب درون گونی آنها قرار دهید.

هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه موجب پایین آمدن دما و در نتیجه زودتر آب شدن یخ گوشت میشود.

کندن لایه رویی پیاز موجب کاهش ریزش اشک میشود.

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کافی است داخل کیسه آن تکهای سیب یا تکه ای نان بگذارید.

اگر به طور اتفاقی خود را در آشپزخانه سوزاندید، مقداری خردل روی ناحیه سوخته شده بپاشید. بعد از گذشت مدت زمانی درد از بین میرود. خردل مانع تاول زدن نیز میشود.


امضای کاربر :
تشنه ی قدرتیم
و ضعف هامون رو می پرستیم
تشنه ی دیگری هستیم
و فقط به خودمون فکر می کنیم
عاشق خنده ها می شیم
و گریه می کنیم
و خجالت می کشیم همدیگه رو دوس داشته باشیم
کلن کم داریم...
پنجشنبه 07 شهریور 1392 - 23:23
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 4 کاربر از zhowan22 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: glaris & fatima & qasedak & somayyeh &
zhowan22 آفلاین



ارسال‌ها : 783
عضویت: 24 /4 /1392

تشکرها : 1209
تشکر شده : 840
پاسخ : 1 RE ترفندهای آشپزی
▪ پوست کندن پیاز بدون اشک: برای جلوگیری از جاری شدن اشک چشم در موقع
پوست کندن پیاز سر و ته پیاز را اول نبرید بلکه بعد از پوست کندن آنها را
ببرید. برای خرد کردن پیاز بعد از پاک کردن آن را مدتی در فریزر قرار دهید.
پیاز را در زیر آب پوست نکنید یا در موقع خرد کردن پیاز هر چند لحظه یک
بار دست ها را زیر آب بگیرید.

امضای کاربر :
تشنه ی قدرتیم
و ضعف هامون رو می پرستیم
تشنه ی دیگری هستیم
و فقط به خودمون فکر می کنیم
عاشق خنده ها می شیم
و گریه می کنیم
و خجالت می کشیم همدیگه رو دوس داشته باشیم
کلن کم داریم...
پنجشنبه 07 شهریور 1392 - 23:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از zhowan22 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: fatima / qasedak / somayyeh /
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :