تبلیغات در اینترنتclose
چند نکته در مورد گوشت های دیر پز و گوشت مرغ
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : شنبه 27 بهمن 1397 - 7:58 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 189
نویسنده پیام
zhowan22 آفلاین



ارسال‌ها : 783
عضویت: 24 /4 /1392

تشکرها : 1209
تشکر شده : 840
چند نکته در مورد گوشت های دیر پز و گوشت مرغ


 

▪ گوشت دیرپز: یک قاشق غذاخوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

▪ گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید و به مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.




▪ استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید ۲ ساعت بماند.




▪ مرغ دیرپز: قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید. علاوه بر آنکه
گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت.




برای آنکه گوشت های سفت و مرغ های دیرپز، زودتر پخته شوند، گوشت را به مدت
۲ ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی تقسیم کرده اید،
قرار دهید. اگر هنگام پخت گوشت های سفت، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب
بریزید، زودتر خواهد پخت.





 
         
           

 

امضای کاربر :
تشنه ی قدرتیم
و ضعف هامون رو می پرستیم
تشنه ی دیگری هستیم
و فقط به خودمون فکر می کنیم
عاشق خنده ها می شیم
و گریه می کنیم
و خجالت می کشیم همدیگه رو دوس داشته باشیم
کلن کم داریم...
پنجشنبه 07 شهریور 1392 - 23:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :