تبلیغات در اینترنتclose
ASHPAZIE KADBANOO
اندازه متن
- کوچکتر | + بزرگتر
بالا
Top
   

زمان جاری : شنبه 27 بهمن 1397 - 7:59 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





ارسال پاسخ
تعداد بازدید 445
نویسنده پیام
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
ASHPAZIE KADBANOO
  inja kelas ashpazie v nokati ham vas ashpazie behtar darin begin..voroode aghayun ham azade . 

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 13:00
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: glaris & barfin & Saiiiinaaa70 &
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 1 RE
خب اولين غذايى كه يادتون مىدم ميرزا قاسميه خودم فقط يه بار درسش كردم و دوس دارم اين غذارو.....چون از خودم مىگم ممكنه يه مقدار سليقه خودم قاطيش شه .مواد لازم براى 2نفر.بادمجون متوسط دو عدد..پياز يک عدد بزرگ نگينى يا حلقه شده يا رنده درشت هرطور دوس دارين. سير چند حبه رنده شده..رب به ميزان لازم .دو عدد گوجه رنده شده درصورت تمايل.نمک و زردچوبه و فلفل و ادويه و آبليمو هم به ميزان لازم.و دوعدد تخم مرغ.روغن هم ب ميزان لازم :) خب ابتدا بادمجونارو كبابى كنين با شعله ى كم كه خوب مغز پخت شه..سپس پوستشو بکنيد و خوب ساتوريش كنين به اين صورت شق تق تتق ...سپس پياز و سير و تو روغن بذارين باشعله كم طلايى شه و بعد گوجه رنده شده اضافه كنيد گوجه كه خوب پخته شد رب و بادمجون و نمک و ادويه و آبليمو اضافه كنين و هم بزنين تا خوب قاطى شه..سپس تخم مرغ رو تو يه كاسه شكونده هم بزنين كه زرده و سفيده قاطى شه بعد بريزين تو غذا و بعد پختن تخم مرغ غذا حاضره بوى غذا فضاى استوديو پر كرده...از هرچى مثه ريحون واس تزيين استفاده كنين!

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 13:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 5 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: Saiiiinaaa70 / zemeston / fatima / javadjan / a66818 /
meysam66 آفلاین



ارسال‌ها : 1136
عضویت: 2 /2 /1392
محل زندگی: آستانه اشرفیه
تشکرها : 3446
تشکر شده : 3141
پاسخ : 2 RE ASHPAZIE KADBANOO
برای درست کردن یه غذای خوشمزه،باید از شعله ملایم استفاده کرد،
آب رو کم کم به خورشت اضافه کرد که خوب جا بیافته، ...


فعلا از این شروع کنیم تا برسیم به ادامش

امضای کاربر :
آدمها مثل رودخانه های جاری اند...
زلال که باشی سنگهایت را می بینند ، بر میدارند و نشانه می روند درست سمت خودت .
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 13:29
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از meysam66 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: barfin / sangesabur / a66818 /
meysam66 آفلاین



ارسال‌ها : 1136
عضویت: 2 /2 /1392
محل زندگی: آستانه اشرفیه
تشکرها : 3446
تشکر شده : 3141
پاسخ : 3 RE ASHPAZIE KADBANOO
آبجی طرز تهیه بگیم یا نکته????

امضای کاربر :
آدمها مثل رودخانه های جاری اند...
زلال که باشی سنگهایت را می بینند ، بر میدارند و نشانه می روند درست سمت خودت .
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 13:31
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از meysam66 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: barfin /
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 4 RE
داداش ميثم هر دوش مىشه...لطفا داداشاى ما كه تو كباب استادن نكات بهتر شدنشو بذارن!!فداتون

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 18:12
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: barfin /
meysam66 آفلاین



ارسال‌ها : 1136
عضویت: 2 /2 /1392
محل زندگی: آستانه اشرفیه
تشکرها : 3446
تشکر شده : 3141
پاسخ : 5 RE ASHPAZIE KADBANOO
طرز تهیه جوجه کباب به سبک میثم:
اول گوشت مرغ رو از استخون جدا می کنید،
به صورتی که گوشتا هیچ استخونی نداشته باشه،
بعد گوشتا رو شسته و خورد می کنید،
مقداری زعفران رو توی آب جوش دم آورده و به گوشتای خورد شده اضافه میکنید(چون زعفرون مقرون به صرفه نیست می تونید از افشانه زعفران،یا رنگ زعفران استفاده کنید بستگی به وسعتون داره)
به میزان لازم پیاز رنده کرده و به کبابتون اضافه میکنید،مقداری روغن مایه به کبابتون اضافه میکنید و بزارید چند ساعتی بمونه،تا جا بیافته
بعد موقعی که زغال رو روشن می کنید تا آماده شه ،
نمک و آبلیمو رو به مقدار لازم به غذا اضافه می کنید و یه همش هم بزنید،
زدن آبلیمو در اول کار باعث میشه که کباب حالت تلخی بگیره،نمک هم هرچی به خورد کباب بره باعث میشه کباب آبدار نشه و خشک شه،به خاطر این آخر میزنیمشون
سیخ زدن هم خیلی شرطه که اون رو دیگه نمیشه توضیح داد،
وقتی سیخ ها رو روی زغال گذاشتید،سعی کنید زیاد باد نزنید،باد زدن باید خیلی ملایم باشه ،فقط به صورتی که زغال خاموش نشه ،اگه زغال خوب و حرارتی باشه اصلا باد نزنید،این کار باعث میشه کباب حسابی مغز پخت شه،
سعی کنید زود به زود کباب رو برگردونید چون تو خشک نشدنش تاثیر داره،
جوجه کباب شما آمادست،
اون استخون هایی هم که اول جدا کردید هم می تونید واسه سوپ استفاده کنید،هم کبابش کنید و حین درست کردن کباب به اطرافیان تون بدید تا به کباب ها پاتک زده نشه،

امضای کاربر :
آدمها مثل رودخانه های جاری اند...
زلال که باشی سنگهایت را می بینند ، بر میدارند و نشانه می روند درست سمت خودت .
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 21:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 4 کاربر از meysam66 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: barfin / fatima / sangesabur / a66818 /
meysam66 آفلاین



ارسال‌ها : 1136
عضویت: 2 /2 /1392
محل زندگی: آستانه اشرفیه
تشکرها : 3446
تشکر شده : 3141
پاسخ : 6 RE ASHPAZIE KADBANOO
اگه این جوجه کباب رو با نون میخورید که هیچ،اما اگه با برنج می خورید،
یه کره 100 گرمی رو با حدود سه قاشق رب تفت بدید،تا اندازه ای که مثل سس رقیق شه،
باید خیلی ملایم تفت بدیدا و الا میسوزه،بعد فلفل بریزید توش تا یکم تند شه،
اگه درست کردید دفعات اول تا دستتون بیاد یکم یه بوی خاصی داره،از رو گاز برداشتید دو قطره آبلیمو بریزید توش بوش از بین میره،این برای کسایی که نمیتونن غذا رو خشک بخورن خیلی خوبه،غذارو هم خوشمزه میکنه،البته اینم بگم وقتایی که گوجه گرونه هم این کارو به صرفه تره.

امضای کاربر :
آدمها مثل رودخانه های جاری اند...
زلال که باشی سنگهایت را می بینند ، بر میدارند و نشانه می روند درست سمت خودت .
چهارشنبه 05 تیر 1392 - 21:25
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از meysam66 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: sangesabur / a66818 /
zemeston آفلاین


ارسال‌ها : 100
عضویت: 3 /4 /1392
محل زندگی: بهشهر
تشکرها : 95
تشکر شده : 337
پاسخ : 7 RE ASHPAZIE KADBANOO
طرز تهیه پنکک :آرد 2 پیمانه 
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری 
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای خوری
شیره ی ذرت یا شیره خرما یا شیره انجیر یا عسل یا اصلا بیخیال
 اول آرد و بکینگ پودر و نمک و شکر را مخلوط می کنیم (بهتره آرد الک شده باشه) توی یه ظرف دیگه تخم مرغ و شیر و به هم می زنیم . بعد به  اون مخلوط آرد اضافه می کنیم . همه ی مواد را به هم می زنیم تا نرم و یکدست بشه . ماهی تابه رو روی گاز داغ میکنیم کف شم یکم با روغن چرب میکنیم. اگه ماهی تابه نچسب باشه یا چدن خیلی خوبه . کم کم میریزیم کف ماهی تابه  زود میپزه بعد پشت رو کنید . یه نکته ی مهم : اگه شیر کمتر بریزید پنکک پف میکنه اگه بیشتر بریزید پف نمیکنه . هر دو مدل خوشمزست . وقتی هم آماده شد با اون شیره هایی که گفتم میل کنید . یه عصرونه ی توپ واسه همه مخصوصا ورزشکارا . نوش جون



امضای کاربر :
به خدا قسم غرورم!!! امپراطوری بزرگی بود ......که به پایت سقوط کرد .........

چهارشنبه 05 تیر 1392 - 21:45
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از zemeston به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: fatima / sangesabur / spideh /
fatima آفلاین


ارسال‌ها : 875
عضویت: 31 /6 /1391
محل زندگی: مازندران-قائمشهر

تشکرها : 4236
تشکر شده : 2408
پاسخ : 8 RE ASHPAZIE KADBANOO
رازهاي كدبانوگري:

•اگر كاهو تلخ است،ميتوانيد آن راحدود15دقيقه داخل محلول آب سرد ونمك قرار دهيد.

•واسه كپك نزدن پنير در داخل يخچال ،يك حبه قند در كنار پنير قرار بدين.

•اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

•اگر می خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

•اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یک شبانه روز در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید

•گذاشتن ظرف جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد یخچال از بین برود.

•اگر می خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

امضای کاربر :

خدا را دوست بدار....

حداقلش اين است كه يكي را دوست داري كه به او ميرسي...
پنجشنبه 06 تیر 1392 - 23:42
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از fatima به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: sangesabur /
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 10 RE
استاد ميثم ماشالا چه حرفه اى هستين...اما لازمه اعلام كنم اون زعفرون پودريا ب شدت مضره .افشانه نشنيدم ضرر داشه باشه.اما اون يكى خوب نى!

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
جمعه 07 تیر 1392 - 01:01
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: meysam66 /
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 11 RE
براى ته ديگ برنج يه قاشق روغن يكى دو قاشق ماست و كمى زرد چوبه استفاده كنين ته ديگتون سفت و سخت نشه

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 09 تیر 1392 - 19:11
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: fatima /
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 12 RE ASHPAZIE KADBANOO
تزیین حلوا


امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 13 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 14 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 15 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 16 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 17 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 18 RE ASHPAZIE KADBANOO


امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:36
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 19 RE ASHPAZIE KADBANOO

امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:36
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 21 RE ASHPAZIE KADBANOO


این هم چند عدد موش کوچولوی خوشگل با تربجه برای سبزی خوردن


از تربچه هایی استفاده کنید که دم دارند و کمی کشیده هستند

زیر تربچه ها را یک برش کوچک داده تا این موش ها بتوانند داخل ظرف بنشینند.




سپس برش کوچک را از وسط نصف کنید طوری که یک قسمت کمی بزرگتر از قسمت دیگر باشد.

سپس قسمت بزرگتر را دو نیم کنید و سر موشها رو با چاقو برش دهید و گوشها را در جای خودشان قرار دهید.




برای چشمها هم می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید. ( فلفل سیاه را نصف کرده و به جای چشم ها


امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:39
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sangesabur آفلاین



ارسال‌ها : 1002
عضویت: 20 /2 /1392
محل زندگی: بهشهر

تشکرها : 2591
تشکر شده : 2870
پاسخ : 22 RE ASHPAZIE KADBANOO
تزیین پلو

با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید را تزئین می‌کنیم








با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه می‌کنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک گل را بریده، آن را روی پلو سفید قرار می‌دهیم و دور آن پلو زعفرانی می‌ریزیم تا تزئین کامل شود.


با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید نیم دایره‌هایی با پلو زعفرانی در می‌آوریم و بعد با پلو بنفش تزئین را کامل می‌کنیم.


با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید نیم دایره‌هایی با پلو زعفرانی در می‌آوریم و بعد با پلو بنفش تزئین را کامل می‌کنیم.


با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک برگ را بریده، آن را روی پلو سفید قرار می‌دهیم و دور آن پلو زعفرانی و بعد پلو بنفش می‌ریزیم تا تزئین کامل شود.


تزئین با پلو زعفرانی




تزئین با ته چین که به شکل توپ فوتبال برش خورده است.


تزئین با پلو زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی به شکل سیب


تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل برگ




تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل عدد هفت


تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل بوته جقه


تزئین با پلو زعفرانی و زرشک


تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ماه و زرشک

تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی و زرشک


تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ستاره و زرشک


تزئین با پلو زعفرانی، ته چین و زرشک



امضای کاربر :
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد ...
یکشنبه 20 مرداد 1392 - 19:42
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از sangesabur به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: a66818 / rezvan71r71 /
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :