امید: سلام؛ حااااااالتون چطوره؟...
******
سلام امید خوبی؟ امروز یه اتفاق جالب برام افتاد. همیشه تو هم اندیشان داریم می گیم از زندگی دیگران عکس نگیرید! این جمله روم تاثیر می ذاشت ولی امروز کاملا درکش کردم. امروز یه آزمایش داشتم. صبح زود بیدار شدم که برم آزمایشگاه. شوهرم چون خیلی شکاکه سر کار نرفت تا باهام بیاد. رسیدیم اونجا دوستم ما رو دید و گفت: آخییییی! عزیزم! شوهرت باهات اومده که نترسی؟؟ مونده بودم که چی بگم. بعد دوباره گفت: چه رمانتیک! چه عاشقانه...!!! درواقع اون از زندگی من عکس گرفت... بنده خدا شوهرش چقدر باید سرکوفت بشنوه امروز.
(هانیه ام، 23 سالمه، درج اولی)
******
سلام؛ امید! یه سوال مهم. چرا نباید از ظروف تفلون برا سرخ کردن استفاده کرد؟ تازه تو هم اندیشان خوندم. آخه من سرویس تفلون تو دستمه و همش تو ماهی تابه تفلون سرخ می کنم. راستی! تو چدن چطور؟
(زهرا.ز از نجف آباد)
امید: فکر کنم از زبان دکتر سید ضیاء الدین مظهری، رئیس انجمن تغذیه ایران بشنوی بهتر باشه. مطلبش رو تو اینترنت پیدا کردم. کاملش رو دوشنبه هفته آینده تو مجله گوناگون (870) ببینید. خب! این شما و این هم دکتر مظهری: "در تحقیقی که در آمریکا انجام شده، نشان داده شده است که وقتی دمای ظروف تفلون، از حد معینی بالا برود، در اثر تجزیه لایه پوشاننده آن، حدود 15 نوع ذره بخار سمی آزاد می شود. در تحقیقات انجام گرفته، مشخص شده که یکی از مواد سرطان زای موجود در ظروف تفلون، در موش، 4 نوع سرطان شامل سرطان کبد، پانکراس، سینه و بیضه ایجاد می کند. بر همین اساس می توان احتمال داد که استفاده دراز مدت از این ظروف و مواجهه زیاد با این ماده در انسان نیز چنین اثرات سوئی داشته باشد. هرچه ظروف با پوشش تفلون، گرمتر شود، احتمال آزاد شدن بخارات سمی از آن ها بیشتر است.
******